Otevřeno Po-Pá 9-18hod, So 9-12

Jak bych si u nás vybrala a proč?

Naše kamenná prodejna funguje už více než 27 let, začínali jsme v malém krámku s pár kojeneckými potřebami, oblečky e třemi kočárky, v polovině devadesátek, a na stávajícícm místě v Pražské ulici jsme už dvě desítky let.

Obsluhujeme už zákazníky, kteří jezdili v kočárcích od nás a už jsou z nich rodiče, a znovu se setkáváme s našimi bývalými zákazníky, dnes už v rolích prarodičů :).

Aktualizujeme a modernizujeme samozřejmě zboží, příliš se nezměnil nš přítup k zákazníkům, domácké prostředí a vtřícnost. Možná nejsme správní IT-ci, ale naleznete u nás spoustu kvalitních a praktických potřeb pro miminka a batolata včetně zkušeností, doporučení a dobrých rad, nadstardandního servisu a přístupu. 

Stačí přijít osobně. Pro lidi, co neradi navštěvují obchody - a je jich dnes hodně - funguje náš e-shop (nejsou v něm rozhodně všechny položkY, které jsou na prodejně skladem).

Ale osobní návštěva je určitě lepší.  

Není nad to sáhnout si na věc, na její kvalitu, vžít se do pocitu miminka, když bude ležet konkrétně v tomto kočárku, vdechnout vůni a hebkost látek a ocenit provedení, sáhnout si na kvalitu matrace a prohlédnout si kvalitní opracování postýlky.

Protože ne všechny produkty jsou kvalitní, ne všechny produkty jsou příjemné tak, jak vypadají na obrázku nebo na monitoru počítače či mobilu.

Auto taky nevybíráme na internetu, potřebujeme zkusit, jak se nám bude řídit, na matraci si potřebujeme lehnout, abychom zjistili, jestli bude pohodlná a voňavá.

Navíc řešit reklamací velkých věcí po internetu a nadálku nebývá příjemné..

Vím, vjezd k nám do pěší zóny je složitější, ideálně lze vjet do Pražské v soboru  (i ve všední dny) mezi 9.-11. hodinou přes otevřenou závoru kolem radnice.

Ale máme zde i službu možnosti dovážky zdarma domů, pokud byste si vybrali něco objemnějšího.

 

JAK BYCH SI VYBRALA KOČAREK?

Liberec je zvláštní kopcovité město vydlážděné kostkami, s okolím s hoším terénem. Je dobré se nespoléhat jen na recenze na heuréce, protože je píší i lidé z roviny a z města, kteří preferují třeba kočárek, který lze rychle složit, převézt v kufrr, co nejlehčí, určený primárně na asfalt nebo do OC.

My Liberečáci, Jablonečáci. Českolipáci a spol.povětšinou potřebujeme něco trochu bytelnějšího, odpruženého a s většími koly, abychom projeli naším nerovným terénem. Můžete vybírat z koleček nafukovacích či gelových, bezdušových, gumových či z Eva pěny.. Ty první jsou nejtěžší, ale i nejměkčí a mají vyměnitelné duše. Nějlehčí jsou kolečka z pěny, ale mnoho nevydrží, ojezdí se, někdy trochu ztvrdnou a mohou se do nich vpíchnout ostré kamínky. Gelová a gumová kolečka jsou dnes možná preferovány, protože nepíchnete, ale pokud potřebují výměnu, mění se celá.

Kočárek pro kojence od narození je kombinovaný - má tedy povětšinou hlubokou korbičku a sportovní nástavbu. Kostra bývá z kliníku, je lehká a pevná. Hluboká korbička nemusí mít metr, jak někteří zákazníci považují, děti v ní většinou přebývají první půlrok, pak chtějí dnešní bystrá aktivní miminka vidět a pozorovat svět kolem sebe a stěhují se do sportovní sedačky. Sportovní nástavba je udělaná tak, že je prostornější, s polohacími zádičky i podnožníkem, má nánožníček a je možné ji otočit po, i proti směru jízdy - můžeme na miminko vidět stejně dobře, jako by bylo v hluboké korbičce, ale vidí lépe ven. Délka korbičky je ideální a dostačujícíc kolem 80cm.

Podvozek kočárku může být houpací se 4mi pevnými koly, bývá houpací, ale neotočíte s ním na místě, je trochu víc neskladný do kufru auta a není moc hezký se sportovní nástavbou.

Podvozek s předními otočnými koly je dnes nejprodávanějším typem kočárku, Pokud jsou kola kvalitní, projedete s ním i sněhem, dá se s ním lehce manipulovat a dobře se skládá do kufru auta.

Ale určitě přijďte i třeba s celou rodinkou (mnoho lidí takhle chodí :)) a vyzkoušejte svého favorita na místě. Často lidé přijdou s obrázkem na telefonu a v reálu jim kočár nevyhovuje a odcházejí úplně s jiným modelem.